Notícies

Notícies

Benvinguda primavera

Nosaltres ja vam néixer amb la sang alterada, i és per això que ens encanta la primavera. I en tenim ganes, perquè ho celebrarem amb concerts: a Cerdanyola del Vallés i per primera vegada a Reus.

Després de treure disc i haver-lo presentat a la Sala Apolo de Barcelona (complint un somni, tot sigui dit) i després d’unes setmanes de silenci i assaig, tornem a la càrrega amb més concerts. De fet, és el que més ens agrada. Que la gent ens vegi, ens conegui, l’emoció i els nervis del directe, la relació amb el públic, la reacció de la gent, el viatge, les sensacions, els sentiments…etc. El dubte sempre és allà. Hi vindrà gent a veure’ns, s’omplirà la sala, anirà bé, i mil coses més. Però per sort sempre ens n’hem sortit força bé, si ha vingut gent perfecte, i sinó no passa res, a la pròxima.

I ara més que mai. Aquest any toca arribar a nous llocs. Durant els últims 3 anys hem pogut veure com poc a poc la gent en coneixia, reconeixia i venia cada cop més als concerts, cada cop més plens de gent. Però ara toca arriscar-nos. Anar allà on mai hem tocat, on ni tan sols sabem si vindrà molta gent o no. I aquí està la gràcia. Donar a conèixer aquest fill nostre que es diu “Gente Conectada”, per connectar amb tota aquella gent que té ganes de sentir alegria, bon ambient, bon “rotllu”.

Aquest dijous toquem a Cerdanyola, a la sala República del Ritmo i dissabte, per primera vegada, anem a Reus. Segur que serà una experiència per flipar. Amb il·lusió! Super som-hi!!

Connectem.

SomAlquadrat.com
Creat per Marc Vázquez